You are here

Practica studenţilor la Facultatea de Electrotehnică şi Electroenergetică

    In conformitate cu prevederile Legii nr. 258 din 19/07/2007  privind practica studenţilor, Facultatea de Electrotehnică şi Electroenergetică, specializarea Inginerie electrică şi Inginerie Energetica permite efectuarea activităţii de practică în următoarele variante:

  • cumulat, la final de an de studiu, în conformitate cu planul de învăţământ;
  • în cadrul facultăţii, în catedrele şi laboratoarele existente, în conformitate cu portofoliul de practică specific fiecărui an de studiu;
  • la parteneri de practică din Timişoara, ori din alte localităţi, la parteneri de practică aleşi de studenţi, în conformitate cu portofoliul de practică specific fiecărui an de studiu, pe baza convenţiilor de colaborare semnate de oraganizatori şi partenerii de practică.

    Activitatea de practică este prevăzută în planul de învăţământ al celor doua specializări ale facultăţii. Ea este corelată cu ansamblul planului de învăţământ, conform portofoliului de practică specific fiecărui an de studiu. 
    Menţionăm că  studenţii  care doresc  să desfăşoare activitatea de practică în cadrul firmelor  alese de ei, trebuie să prezinte convenţia de colaborare  semnată de partenerul de practică, înainate de perioada de vacanţă de vară. 
    Studentii facultatii vor preda pana la finele sesiunii de vara  optiunea pentru efectuarea stagiului de practica conform unui formular, afisat mai jos si disponibil la secretariatul facultatii.
    Pe parcursul perioadei de practica se urmaresc problemele specifice  fiecarei specilizari. Adeverintele de practică, precum şi conţinutul convenţiei de colaborare se gasesc in fisierele anexate.

Pentru mai multe informaţii accesaţi LINK-ul următor:

http://www.upt.ro/Informatii_oficiul-de-coordonare-a-practicii-studentilor-din-upt_845_ro.html

Title: 

Lege nr. 258/19.07.2007 privind practica elevilor si studentilor

File: 

Title: 

Cerere pentru efectuarea practicii

File: 

Title: 

Atestat de practica

File: